Radioprogramma “Hoyer in Business” (privacywetgeving)

WILLEMSTAD – Op dinsdag 30 oktober 2018 zullen mevrouw mr. Lorna Davelaar en de heer mr. Shalten Hato ons kantoor vertegenwoordigen in het programma “Hoyer in Business” op radio Hoyer 2, 105.1 FM.

 

Tijdens het radioprogramma zal de privacywetgeving worden besproken. Het onderwerp privacy komt steeds vaker aan de orde en recentelijk ook door de inwerkingtreding van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (‘AVG’) die geldig is voor alle EU-lidstaten. Deze Verordening bevat regels omtrent het verwerken van persoonsgegevens. Curaçao kent zelf ook een privacywetgeving genaamd Landsverordening bescherming persoonsgegevens. 

 

Verwerkt u persoonsgegevens? Dan dient u wellicht passende maatregelen te nemen. Heeft u het gevoel dat er niet juist wordt omgegaan met uw persoonsgegevens? In dat geval kan de radio-uitzending over de privacywetgeving ook interessant zijn voor u.

 

De live radio-uitzending vindt plaats op dinsdagavond 30 oktober 2018 van 18:00-19:00 uur bij radio Hoyer 2. Het programma zal op de zaterdagochtend 3 november 2018 van 9:00-10:00 uur herhaald worden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_US
Scroll to Top
Scroll to Top