en-GBnl-NL

In de Media

Archive by category: Arbeidsrecht & PensioenrechtReturn
Chambers Global practice guides 2021 (Employment guide)
Willemstad – Chambers Global Practice Guides focus on the practical legal issues affecting business and enable the reader to compare legislation and procedure across a range of key jurisdictions.
Read More
| View Count: (18)
30

Geen ziekengeld tijdens ziekte?

posted on
Geen ziekengeld tijdens ziekte?
WILLEMSTAD - De directeur van de Sociale Verzekeringsbank Curaçao (de SVB), de heer Ph. Martis heeft in de media het standpunt bekend gemaakt dat de SVB, gelet op de door de overheid opgelegde “lockdown” maatregel en vanaf 30 maart 2020 geen ziekengeld meer uitkeert aan zieke werknemers. De heer Martis heeft ook de daad bij zijn woord gevoegd.
Read More
| View Count: (325)
Bezwaar/beroep tegen de afwijzing van een sollicitatie
WILLEMSTAD – Er komen dagelijks sollicitaties binnen bij een bestuursorgaan en dagelijks worden door een bestuursorgaan afwijzende brieven verstuurd naar hoopvolle kandidaten. Sommige kandidaten zijn het niet eens met de afwijzing. Er wordt dan de vraag gesteld of tegen een afwijzing van een sollicitatie, een bezwaar- of beroepsprocedure aanhangig kan worden gemaakt.
Read More
| View Count: (1552)
25

Geen schending van goed werkgeverschap

posted on
Geen schending van goed werkgeverschap
WILLEMSTAD - Het Hof heeft zich recentelijk uitgelaten over de grenzen van goed werkgeverschap bij het noemen van de seksuele oriëntatie van een voormalig werkneemster bij het afgeven van een referentie (ECLI:NL:OGHACMB:2019:11).
Read More
| View Count: (1082)

Nieuws ontvangen

Name