en-GBnl-NL

Mediarecht & Amusementsrecht

 

Ons kantoor treedt op voor televiestations en televisiedistributiebedrijven en wij stellen onder meer licentiecontracten en reclameovereenkomsten op voor partijen in de amusementssector, zoals artiesten, sporters en internet gaming bedrijven.

Verder kent onze databank een ruime sortering aan vonnissen in beledigingszaken waar wij voor de vermeend beledigde of beledigende partij hebben opgetreden, waaronder diverse ministers en politici, of in zaken van onrechtmatige publicaties van bijvoorbeeld foto's. Deze zaken hebben tot diverse rectificaties geleid.

Curaçao heeft een gunstig vestigingsklimaat voor aanbieders van internet gaming. Wij staan hier buitenlandse bedrijven bij in het opzetten van hun onderneming, het verkrijgen van de benodigde vergunningen en het opstellen van contracten.

Contact

In de Media

Waar eindigen de rechten en bevoegdheden van internet platforms?
Waar eindigen de rechten en bevoegdheden van internet platforms?
  • 10-2-2021 14:57:00
  • View Count 121
Willemstad - Heeft u dat ook wel eens? Dat u zich afvraagt hoe het toch mogelijk is dat internet platforms en webhosting providers zelf bepalen wat men wel of niet online kan zeggen? De laatste tijd i...
Lees Meer >
Rectificatie bij onrechtmatige uitlatingen
Rectificatie bij onrechtmatige uitlatingen
  • 4-1-2019 15:59:00
  • View Count 1238
WILLEMSTAD – Gerechtelijke uitspraken dragen dagelijks bij aan de rechtsontwikkeling. Het recht is voortdurend in beweging en het nauwlettend in de gaten houden van uitspraken is cruciaal. De rechtba...
Lees Meer >